Nyomtatás

A tanfolyamon elsajátíthatod a színelmélet, a színkeverés alapjaival. Megismerkedhetsz a színek harmóniájával, hangulatával és jelentésével. Elsajátíthatod az ecset használatát. Színes festő tanfolyamaink 2 részből állnak:

 A tanfolyam ára: 24.000 Ft  (2 nap)

A jobb agyféltekés színes festőtanfolyamot ajánljuk azoknak, akik elvégezték a jobb agyféltekés rajztanfolyamot és szeretnék tudásukat, készségeiket tovább fejleszteni. Mindenkinek, aki még kezdő, de már rajzolt és annak is aki már készített néhány képet, de elakadt a továbblépésben.

A tanfolyamon elsajátíthatod a színelmélet, a színkeverés alapjaival. Megismerkedhetsz a színek harmóniájával, hangulatával és jelentésével. Elsajátíthatod az ecset és a paletta használatát. Megismerkedhetsz a legalapvetőbb akril technikákkal.

A tanfolyamon akrilfestékkel dolgozunk. Az akrilfestés egy átmenet a vízfestés és az olajfestés között, de a művészek az olajfestéshez hasonlítják inkább. Az akril vizes alapú, így gyorsan szárad, könnyen kezelhető és az egészségre ártalmatlan.

A tanfolyam tananyaga:

Színes festő tanfolyam I. -  kezdő

Megismerkedsz a színelmélettel, színkeveréssel és az ecset és a paletta használatával. Megismerkedhetsz a legalapvetőbb akril technikákkal. Önálló kép festése táj és természeti elemek, vagy állatok.

Színes festő tanfolyam II. - haladó

A színes festő haladó tanfolyamán a portré festés rejtelmeivel ismerkedhetsz meg és a  tanfolyamon elkészítheted első festett portrédat és olyan élményekkel gazdagodhatsz, amelyekkel az alkotás öröme még felemelőbb lesz.

Tanfolyam vezető: Oszter Dezső festőművész, tanár

A tanfolyamok időtartama:

A tanfolyam minden reggel 9 órától kezdődik, várható befejezése 16 óra, kb. 30-45 perces ebédszünettel. A tanfolyamon korlátlan ásványvíz fogyasztása biztosított, az étkezést a résztvevők egyénileg oldják meg. Minden esetben kényelmes öltözék ajánlott.

A tanfolyam ára: 24.000 Ft (2 nap)

A tanfolyamon használt eszközöket az iskola biztosítja számodra, az alkotásokat a tanfolyam után haza lehet vinni.

A tanfolyamra való jelentkezés feltétele:

A jobb agyféltekés rajztanfolyam javasolt.  A részvétel  alsó korhatára 12 év.

A tanfolyam minimum 6 fő esetén indul és maximális létszám 8 fő.

A tanfolyam helyszínei: Budapest IV. és XVII. kerület.

Kihelyezett tanfolyamok: igény szerint az ország bármely területén.

A jelentkezés megerősítéséhez, 2.000,-Ft regisztrációs díjat szükséges befizetni.

Jelentkezni, a jelentkezés feltételeiről, regisztrációs díj befizetéséről érdeklődni a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeken (e-mailben vagy telefonon) lehetséges.