Dekorka Rajziskola a Facebook-on

Elérhetőségeink

Dekorka.hu Jobb agyféltekés rajziskola elérhetőségei:

A tanfolyamokat Budapesten a IV. és a XVII. kerületben tartjuk!

Mobil: +36 (30) 585 4605

Email: ildiko@dekorka.hu

Eseménynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Nem is gondoljuk, hogy rajzunk mennyi mindent elárul személyiségünkről, életünkről. 
Rajzaink akaratlanul is egy beismerő vallomás belső titkainkról, talán olyanról is, amit mi magunk sem akarunk beismerni magunknak. Nem véletlenül használja a pszichológia és az orvostudomány is előszeretettel.
Rajzaink életkorunktól függetlenül kifejezik egyéniségünket, lelki-, fizikai-, érzelmi-, egészségügyi állapotunkat, kapcsolatainkat, viszonyunkat a belső és külső világunkhoz.

 Minden kisgyerek szeret rajzolni, a rajzolás a gyerekek egyik önkifejező eszköze. A gyerekrajzok nem csupán a szakemberek számára, de bárkinek sokat elárul a gyerekről, a benne zajló folyamatokról csak oda kell figyelni.

Nem csak a gyerekek tudnak rajzolni, nem kell ismert m?vésznek lenned ahhoz, hogy egy házat, fát vagy állatot rajzolj – a legáltalánosabb ábrák is megteszik.

A rajzelemzés nem a kézügyességet vizsgálja, hanem a rajz üzenetét. Rajzolás közben a tudatalattit üzenetei jelennek meg (féltve őrzött emlékek, örömök, fájdalmak, jellemünk). A rajzunk mindig őszinte.

A rajzelemzés segít, hogy jobban megértsd és elfogadd önmagad olyannak, amilyen vagy. Feltárja a problémákat és okokat, amik még  blokkolnak téged, segít a fejlődés és a változás elindításában.

Lehet párkapcsolati, munkaköri, pályaválasztási vagy egyéb területen megoldásra váró problémád, a rajzdiagnosztika segíthet ebben.

A rajzok értelmezése nem csupán rajztesztekből áll, amelyeket életkornak, személyiség fejlettségének, és a szociális körülményeknek megfelelően értelmezünk. A rajzolóval a rajzról történő beszélgetéssel egészül ki.  

Ma már nem csupán a pszichológia alkalmazza el?szeretettel, hanem egyre több területen is használják.

 Rajzelemzés tanfolyam:

A tanfolyam  a gyermek és felnőtt projektív rajzok elemzésének alapjait mutatja be.

A tanfolyamot ajánlom mindazoknak, akik szeretnének szembenézni legrejtettebb tulajdonságaikkal, akik szeretnék jobban megérteni magukat és az őket körülvevő világot.

A tanfolyam végére a résztvevők képesek lesznek jellemzést készíteni a rajz készítőjének személyiségéről, élethelyzetéről, hangulatáról, másokhoz való viszonyáról.
 
Időtartam:          Szombat 9.00 – 17.00-ig.

Jobb agyféltekés rajztanfolyam ajándékutalvány

Az ajándékutalvány ára: 22.000 Ft.

Érvényesség: A vásárlást követően 1 évig.

Szeretnél megajándékozni valakit, vagy csak szeretnéd meglepni magad? Most megteheted és még most 2000 Ft kedvezményt is kapsz.

 

Jobb agyféltekés festőtanfolyam ajándékutalvány

Az ajándékutalvány ára: 22.000 Ft.

Érvényesség: A vásárlást követően 1 évig.

Szeretnél megajándékozni valakit, vagy csak szeretnéd meglepni magad? Most megteheted és még most 2000 Ft kedvezményt is kapsz.

 

Jelentkezés

Jelentkezés telefonon a +36 (30) 585 4605 számon,vagy e-mail-ben: ildiko@dekorka.hu
A jelentkezést minden esetben e-mail-ben visszaigazoljuk!

Hírlevél

Érdekességek


Következő tanfolyamok

Mostanában nincsenek események

Dekorka.hu © 2013 Dekorka - Jobb agyféltekés rajztanfolyamok. Készítette a Babil Webdesign - Minden jog fenntartva!